Agentie de casting full service.
Hostess, sampling, team leaders, in toate orasele tarii.

rodica-2Cast Events este un vis care a crescut o data cu mine. Am inceput cu un eveniment si multa pasiune. Este un domeniu in care tot timpul trebuie sa ai o a doua solutie, sa fii spontan si sa iubesti contactul cu oamenii. Nu este usor , dar te bucuri de rezultate pe termen scurt, povesti frumoase scrise si mult networking cu alte brand-uri de la care ai intotdeauna de invatat. Suntem intr-o continua schimbare, dar asta nu poate decat sa insemne surprize frumoase.” – Rodica Jianu, Fondator Cast Events

Cast Events este rezultatul pregatirii oamenilor, al cunoasterii si nu in ultimul rand, al unei doze consistente de munca, toate imbinate pentru a conferi fiecarui eveniment personalitatea dorita.

Flexibili in gestionarea situatiilor neprevazute si operativi in aplicarea celor stabilite, putem implementa orice proiect chiar si in cele mai mici orase ale tarii.

Asiguram servicii de casting pentru hosting, sampling, promotii, spoturi publicitare, figuratie, cataloage de prezentare, prezentari de moda, targuri, expozitii, aparitii TV, animatie, conferinte, caravane, evenimente speciale indoor/outdoor, saloane, sedinte foto etc.

Ne adaptam cerintelor exigente, avem prezenta de spirit alaturi de o atitudine profesionala si corecta. Un eveniment reusit pentru noi presupune anticiparea gandurilor tale dinainte de casting, orientarea pro-activa spre actiune, capacitatea de implementare, resurse nelimitate in domeniul resurselor umane si puterea de a crea o zona de apartenenta foarte puternica, numita bucurie.

Alte servicii Cast Events: coregrafi profesionisti, dansatori, actori, artisti, MC, DJ, make-up, coafuri, body painting, mimi, decoratiuni, butaforie, ursitoare, majorete etc.